Recently in the Automotive Category

Česká pobočka Tsubaki Automotive bude vyrábět rozvodové řetězové sady pro přední evropské výrobce automobilů.

products-CZ-400px.png

Společnost Tsubaki Automotive slavnostně zahájila stavební práce na novém výrobním závodě v Kolíně


Minulý měsíc byly v průmyslové zóně Kolín-Ovčáry slavnostně zahájeny stavební práce na novém výrobním závodě společnosti Tsubaki Automotive. Slavnostního aktu, při kterém se spojily východní a západní tradice, se zúčastnili delegáti z japonské společnosti Tsubaki Group, zástupci města Kolín a hosté ze stavební firmy Takenaka.

Tsubakimoto Chain Co., světový výrobce ​​produktů pro přenos výkonu, průmyslových řetězů, automobilových dílů a systémů pro manipulaci s materiálem 17. května oficiálně zahájil stavební práce na novém automobilovém výrobním závodě. Společnost Tsubaki Automotive Czech Republic s.r.o. byla založena s cílem uspokojit rostoucí poptávku automobilového průmyslu. Nově vzniklá firma bude vyrábět rozvodové řetězové sady pro přední evropské výrobce automobilů.

groundbreaking-ceremony-site-600px.png

Czech Plant.jpg

Další japonský investor z oblasti automobilového průmyslu, firma Tsubakimoto Chain Co., míří do průmyslové zóny Kolín - Ovčáry. Do výroby rozvodových sad pro automobilové motory zde investuje 440 milionů korun a zaměstná až 80 lidí z Kolína a Středočeského kraje. Stavba nového závodu v průmyslové zóně Kolín - Ovčáry začne příští rok, výroba se má spustit v roce 2017.

Těší mě, že si firma Tsubakimoto Chain Co. pro rozšíření svých aktivit v Evropě vybrala právě Českou republiku a přinese do Kolína nová pracovní místa. Potvrzuje se tím, že se japonským investorům v České republice daří a jejich zkušenosti pozitivně ovlivňují příliv nových investic," uvádí ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek.

Naší filozofií a slibem je přesné načasování.

Od předního světového výrobce automobilových rozvodových řetězových sad se očekává přesné načasování. Pozici lídra si udržuje tím, že lpí na dokonalé kvalitě, včasné dodávce a skvělém servisu. Tsubaki Automotive se proslavila jedinečnou kvalitou svého sortimentu, spolehlivostí, ale také svou schopností reagovat na zadání veřejných zakázek.

Společnost Tsubaki Automotive klade důraz na nejvyšší kvalitu svého sortimentu. Neustálým vyhodnocováním svých schopností se její výrobky zlepšují. Společnost pro simulaci a evaluaci výkonu používá Computer Aided Engineering (CAE). Jednotlivé sady jsou testovány nejen pomocí testovacího zařízení, ale také za pomoci pohonných motorů. Jejich testy se stávají světovými standardy pro měření hodnot rozvodových řetězů.