Tsubaki Automotive je první volbou pro světové automobilky

Naší filozofií a slibem je přesné načasování.

Od předního světového výrobce automobilových rozvodových řetězových sad se očekává přesné načasování. Pozici lídra si udržuje tím, že lpí na dokonalé kvalitě, včasné dodávce a skvělém servisu. Tsubaki Automotive se proslavila jedinečnou kvalitou svého sortimentu, spolehlivostí, ale také svou schopností reagovat na zadání veřejných zakázek.

Společnost Tsubaki Automotive klade důraz na nejvyšší kvalitu svého sortimentu. Neustálým vyhodnocováním svých schopností se její výrobky zlepšují. Společnost pro simulaci a evaluaci výkonu používá Computer Aided Engineering (CAE). Jednotlivé sady jsou testovány nejen pomocí testovacího zařízení, ale také za pomoci pohonných motorů. Jejich testy se stávají světovými standardy pro měření hodnot rozvodových řetězů.

Divize Tsubaki Automotive poskytuje rozvodové sady a systémy přenosu výkonu hlavním OEM (Original Equipement Manufacturer) v rámci evropského trhu.

Evropské pobočky Tsubaki Automotive se nacházejí v britském Nottinghamu, německém Schwaigu a další bude otevřena v českém Kolíně.

Automotive2a.JPG

– 2016 February 19